Festivali i fundvitit po afron, dhe Xhensila Myrtezaj është shprehur se e ka ëndërr të shpàllet fituese për të përfaqësuar Shqipërinë në Eurovision!

Por a e sheh ajo veten këtë fundvit në festivalin e Këngës?

Duke folur për këtë çéshtje në emisionin “Ndrrími i Natës” me Alaudin Hamitin, këngëtarja u shpréh se ende nuk e ndjén veten gati. Xhensila tregoi se nuk ka ardhur koha e duhur apo dhe kënga e duhur për ta nderuar veten dhe Shqipërinë në festivalin europian.Xhensila Myrtezaj (@XhensilaOficial) | Twitter

“Është një ëndërr e hershme. Kam idenë që çdo këngëtar që e ndjén veten këngëtar dhe që ka mundësinë për ta përfàqësuar me dinjitet vendin e tij pasi është përgjegjësi shumë e madhe të dijë të këndojë dhe të interpretojë dhe të ketë pérformancén e duhur. Unë momentalisht, edhe më përpara nuk e kam ndjérë veten gati. Nuk ka ardhur ajo këngë e duhur. Dua që momenti që ta përfaqësoj vendin tim të jetë një material shumë i fòrtë që të më nderojë mua dhe vendin tim, kombin tim edhe unë pse jo të píqem edhe më shumë artistikisht”.

Por kur do të marrë pjesë Xhensila në festival?

“Unë dua që në momentin që do të përfaqësohem të jem në kùlmin e pjékjes artistike, ndoshta dhe jam por e shikoj nën një të ardhme të afërt. Këtë vit jo njëherë!”, théksoi ajo.Xhensila Myrtezaj talks for the first time about her parents' divorce - Showbiz dhe TV

Por në një moment të dytë, Alaudini foli për një këngë të papublikuar të Xhensilës, për të cilën tha se është matérial që ia vlen për Eurovisionin.

“Më duket se e ke në kokë se cila do të ishte kënga e duhur që në fakt akoma se paske nxjérrë për Eurovizion”, u shpreh moderatori duke krijuar të qeshura në studio.

Xhensila ka përgatitur një surprézë për fundvit, e megjithatë ende nuk e dimë me siguri për çfarë bëhet fjalë. Ajo foli edhe për një bashképunim me një nga djemtë e Three Dots, të cilit nuk ia përmendi emrin, por me siguri e dini të gjithë për kë bëhet fjalë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!