Aktivistja Xheni Karaj ishte sot e ftuar në ABC-në e pasdites për të folur për débatin: A mund të ndryshohet oríentimi séksual!

Karaj ndàu ékspériéncén e vet dhe tregoi vuàjtjet e saj kur mësoi se i pëlqenin femrat. Ajo tregoi se ka qenë një períudhë shumë e vështírë në jetën e saj, pasi ishte adoleshente dhe nuk kishte parë asnjë vajzë tjetër që ta kishte pranuar publíkisht këtë gjë.

“Në períudhën e adoleshncës sime ne nuk kishim modele, kishin bërë coming out publik shumë pak. Kjo periudhë për mua ishte shumë déprésive, mendoja çdo ditë si të vdísja, sepse mendoja që nuk kishte vend në këtë botë për njerëz si puna ime,”– tha Xheni ndër të tjera.

Madje ajo tregoi edhe kur pa një lesbíke në një film me aktoren e njohur Angelina Jolei, dhe çdo natë príste të njëjtin orar për të parë dikë si vetja.

Tashmë ajo e ka pranuar publikisht dhe bashkëjeton me partneren e saj.

Pak kohë më parë, Xheni tregoi se së bashku me partneren dëshirojnë të bëhen príndër për herë të parë përmes ínsímínvmit artíficial.

Madje, ajo shtòi se një mundësi dhùrùesi është miku i saj, Kristi Pinderi, ndërsa ky opsíon ende po diskutohet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!