Të gjithë e dimë sa shumë i pëlqen fëmijëve të imítojnë të rríturit dhe të sillen si ata në jetën e përditshme.

Deri në një moshë të caktuar, të gjithë fëmijët mézi présin të rriten shpejt (për t’u pendùar më pas, e për ta “qàrë me lòt” fëmijërinë).

Një sjellje të tillë ka treguar edhe vogëlushi i Vesa Lumës dhe Big Bastës, Liani.

Megjithëse është vetëm 4 vjeç, ai préténdon se ka gjetur një “nuse” dhe këtë na e ka treguar vetë Vesa në disa video në InstaStory.

Ajo i ka nxjérrë “sékretin” të voglit të saj, duke zbùluar se vajza në fjalë quhet Sara.

“Tash kemi me e marrë atë nusen dhe kemi me e sjellë këtu. Cfarë ke me bo ti me atë nusen tënde këtu?”- i thotë këngëtarja, ndërsa gjésti i Lianit na shkríu së qeshuri.

 

Ai tregon se ka për ta ngrénë nusen sa të vijë në shtëpi, ndërsa Vesa nis t’i këndojë një këngë e cila në shqip përkthéhet:

“Kur isha 7-vjeç, mami më tha gjej një nuse, sepse do të ngélesha vetëm…”

Epo Liani e gjeti që 4 vjeç!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!