Në vend janë ndjerë sërish lëkundje tërmeti.

Të dhënat paràprake tregojnë se magnituda ishte 4,0 me epiqendër në Lushnje.

Théllësia e lëkùndjeve raportohet në 2 km dhe ora kur janë regjistruar lëkùndjet ka qenë 19:21.

Sipas EMSC, epiqendra ka qenë 32 km në Jug-perëndim të Elbasanit dhe 6 km nga veri-lindje të Lushnjes.

Kujtojmë se prej disa ditësh tashmë në vend janë ndjérë lékundje të tokës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!