Megjithëse “bad boy”, të gjithë e dinë sa djalë i mirë bëhet Stresi kur vjen puna tek mamaja e tij.

Reperi ka treguar gjithmonë ç’raport të veçantë ka me të ëmën, të cilës i ka dedikuar një këngë të titulluar “Të du mom”.

Në fakt, ajo është pika e dobët e Stresit dhe i vetmi person për të cilin ai shqetësohet vazhdimisht.

Meraku më i madh i tij është t’i përkushtohet aq sa duhet nënës së tij, pasi koha kalon shpejt.

“Çdo ditë e më shumë mërzítem për nënën time. Vitet ikin. Duhet t’ju përkushtohemi çdo ditë sa të mundemi, nga pak. Nëna s’duhet héqur nga mendja asgjë çast. Zoti i bekoftë e ju dhëntë jetën e gjatë nënave tona.”- shkruan ai.

Ditët e fundit, Stresi u bë kryefjala e mediave për shkàk të “thùmbave” që shkémbeu me ish-partneren e tij, Keisin.

Gjithçka nisi pasi në rrjet u përfol se Keisi po shoqërohej me një mashkull tjetër.  Stresi-me-mamane-e-tij1539934627 - Rilindja Demokratike

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!