Një tjetër lëkundje toke është regjistruar në Shqipëri para pak minutash.

Të dhënat paràprake tregojnë se magnituda ishte 3,0 me epiqendër në Lushnje.

Théllësia e lëkùndjeve raportohet në 5 km dhe ora kur janë regjistruar lëkùndjet ka qenë 14:43.

Sipas EMSC, epiqendra ka qenë 33 km në Jug-perëndim të Elbasanit dhe 4 km nga veri-lindje të Lushnjes.

Prej disa ditësh tashmë në Shqipëri regjistrohen lëkundje të tilla të tokës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!