Kënga e fundit e Mozzik, “Madonna”, u përfol dhe u komentua shumë gjatë nga krítikët për shkàk të fjalorit që ishte përdorur në këngë.

Mendimin e saj rreth këngës “Madonna” e ka dhënë dhe këngëtarja Soni Malaj, e cila shprehet se nuk ka asnjë gjë kùndër këngës përveç pjesës së transmetimit.

E ftuar në emisionin “Abc e Pasdites”, ajo është shprehur se kënga ishte një super gjetje por më shumë pròblemi qëndron në çështjet teknike dhe të transmetimit. Mozzik :: BiografiaAjo gjithashtu ka thënë se edhe ajo do ta këndonte një këngë të tillë me Mozzik, por pa përmendur dy frazat e para të këngës, pasi nuk i shkojnë këto lloj këngësh, shkruan CNA.

“Edhe këngëtarët e huaj kanë të tilla tekste, por janë në dy versione, ose me tekst të pastër ose vendosin atë sinjalin piiip. Nuk kanë pse të merren me Mozzik. Unë mendoj se pròblemi është te çështja teknika dhe e transmetimit. Duhet të transmetohej pas një ore të caktuar. Kënga është super gjetje. Edhe unë do ta kisha bërë një këngë të tillë por do të kujdesesha të jepej në një orar të caktuar, për shembull pas orës 22:00”, thotë ndër të tjera.Këto foto dëshmojnë se Soni Malaj ka bërë operacione plastike (FOTO) -  Lajmet e fundit - Zëri

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!