Lékundje térmeti janë ndjerë pak minuta më parë në Shqipëri…

Térmeti me magnitudë 3.1 i shkallë Rihter ka gòditur Shqipërinë. Mësohet se e epiqendra ka qenë në qytetin e Lezhës.

Sipas Qendrës Europiane Mesdhetare Sizmologjike (EMSC), lëkundja ka qenë me magnitudë 3.1 të shkallës Rihter dhe është ndjérë në orën 11:35  minuta.

Térmeti ka pasur një théllësi prej 10 km, ndërkohë që ndjeshmëria ka qenë e ulët.

Sipas të dhënave në EMSC epiqendra e këtij térmeti  ishte në Qytetin e Lezhës, 52 km në veri-perendim të Tiranës dhe 1 km në jug-lindje të Lezhës.

Deri tani nuk raportohet për të lénduar apo demë materiale. Siç raportohet, lëkundjet e tërmetit janë ndjerë shumë, ndërsa banorët kanë dalë nga banesat në panik.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!