E njohur për fotot dhe videoklipet e saj tepër pròvòkuese, Shkëndije Muja ndryshon radíkalisht mënyrën e saj të jetesës dhe shfaqjes në publik.

Ndonëse ajo prej vitesh e ka përmendur aspektin e saj fetar të cilin e ka mbàjtur gjithmonë pranë vetes, askush nuk e kishte marrë mjaftueshëm seriozisht.

Përtej fotove me mbùlesë të postuar vetëm në muajin e Ramazanit apo festën e Bajramit, tashmë Shkëndije Muja thyén çdo parashikim.shkendije_mujaj_

Ajo héq çdo foto me bíkini apo thjesht me flokët e zbùluar, për të treguar rrugëtimin e saj të ri, i cili drejtohet nga këshillat dhe ndàlesat e fesë Islame.

Gjatë një interviste televizive, Shkëndije Muja na lë të dijë se këtë qetësi shpirtërore që ka gjetur në praktikimin fetar, do e shoqërojë me studime universitare të kësaj feje, atje ku jeton, në Zurich të Zvicrës.

Shkëndija tregon përjetimet e saj më të erréta pas hùmbjes së nënës, tregon të gjitha mënyrat që ka provuar për të dalë nga mërzia dhe dépresioni ku kishte rénë, por vetëm vendosja kokës në namaz, e ndihmoi atë të rimerrte veten.

Intervistuesja e pyet nëse ajo do vazhdojë të ketë të njëjtët fansa dhe ndjékës në rrjete sociale por Shkëndija shpreson se do jetë pikë frymëzimi për shumë të tjerë, të cilët sipas saj, janë ende ‘të hùmbur’ ashtu siç e quan ajo veten e mëparshme.

Mes të tjerash, duke qenë personazh VIP, kurioziteti qëndron edhe në faktin nëse ka dikë në jetën apo zemrën e saj, por këngëtarja Muja nuk preferon të lërë shumë të dihet.

Ajo thotë se nëse një ditë do ketë diçka për të lajmëruar, do e bëjë, dhe se ai mashkull, duhet me patjetër të jetë praktikues i fesë dhe i faljes 5 herë në ditë, njësoj si ajo.shkendije_mujaj_

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!