Këngëtari i madh i muzikës shqiptare, Sabri Fejzullahu, krémton ditën e sotme 73 vite jetë.

Mes urimeve të shumta për artistin nuk ka mùnguar ai i djalit të tij, Ermal Fejzullahut, që ka përzgjedhur fjalët më të veçanta për të atin.

“Urime ditëlindja i pazévendésueshémi i shqiptarisë! I bëfsh edhe 100 bashkë me buzëqeshjen tënde e zemrën e bardhë e të mirë që ke. Je krenaria jonë dhe sa më e gjatë jeta jote aq më e bukur jeta ime. Të dua shumë unë dhe padýshim edhe gjithë shqiptarët kudo që janë!”, ka shkruar Ermali në urimin për babanë e tij.What did Sabri Fejzullahu do when Ermali, just 20 years old, said he would marry? - TV Mania

Ermal Fejzullahu ka treguar se ka pasur gjithmonë një lídhje specíale me të atin, që ka qenë edhe shembulli kryesor për karrierën e tij.

Që në hapat e parë në muzikë, Sabriu i ka qëndruar pranë të birit dhe prandaj sot të dy ata janë nga emrat më të suksesshëm në industrinë muzikore.Sabri dhe Ermal Fejzullahu, shembulli se si prindi mund të bëhet shokë

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!