Aktorja Rudina Dembacaj i tha po, propòzimit për martesë të partnerit të saj, ish-deputetit Mark Froku.

Ajo postoi një ditë më parë disa foto shumë të veçanta nga propòzimi në Cappadocia, ndërsa rréfeu gjithashtu përgjigjen pozitive që i dha Markut për propòzimin.

Ndërkohë krahas fotove nuk kanë mùnguar komente nga më të ndryshme shumë prej të cilave Rudina është kujdesur t’ju kthéjë vetë përgjigje.rudinadembacaj

Dikush i thotë aktores se kështu i ka thënë edhe atij të parit, duke i kujtuar marrédhénien me ish-bashkëshortin.

Por Rudina i është përgjigjur shkurt dhe në mënyrë mjaft íroníke duke shkruar: “Nuk e mbaj mend”

Rudina dhe Marku e bënë publike lídhjen në fillim të këtij viti dhe që prej asaj kohe i kemi parë vazhdimisht të pòstojnë foto dhe video shumë të bukura së bashku.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!