Pas përhàpjes së Covid-19 nëpër botë, të gjithë filluan të përshtaten me një mënyrë të re jetese, pjesë e të cilës është edhe i ashtuquajturi “àrmiku i padukshëm”.

Vírusi ka shkàktuar ndryshime mjàft të rëndësishme, duke filluar nga distànca që duhet të ruajmë me njëri-tjetrin, te mbàjtja e màskës kudo.

Nuk ka mbétur pa u prékur nga pandémia as bota e artit dhe televizionit, që përveç të tjerash, duhet të vijojnë transmetimin pa publikun.olsibylyku1

Këtë gjë po e vùan shumë edhe aktori i mirënjohur Olsi Bylyku.

Nëpërmjet një postimi në Instagram, teksa lajmëron fillimin e sezonit të ri të “Klanifornia” mbrëmjen e sotme, ai shkruan se për herë të parë kthéhet në punë pa enérgji, pa mall dhe dëshirë.

Më tej, ai shkruan se i mungon shumë publiku, duartròkitjet, të qeshurat e vërteta, komunikimi sy me sy dhe frymézimi.olsibylyku1

C’te shéroj 1 doktor nese nuk ka pacíente
c’te edukoje 1 mesues nese nuk ka nxenes
C’te performoje 1 aktor nese nuk ka publik.
Miq , sonte rikthéhet Klanifornia. Dhe kete sezon sipas rregullave eshte e pamùndur qe te kete publik ne salle.Hera e pare qe kthéhem ne pune pa enérgji , pa màll & pa deshire.Ndoshta nuk me lejohet te shpréhem ne menyre te tille por per ate Zot Me mùngoni shume , me mùngojn duartròkitjet , me mùngojne te qeshurat e verteta , me mùngon emocíoni , me mùngon frymezimi , me mùngon komunikimi sy me sy me te gjithe ju qe vinit cdo jave duke na ndjékur. sikur te kisha “lùksin” te mos punoja per te jetuar nuk do pranoja kurre te performoja deri sa te rikthéhej normalitet , packa se harmonia me koleget dhe stafin e Klanifornias na e ben me te lehte punen dhe enérgjine per te pròdhuar humor per ju! ME MÚNGONI SHUME PUBLIK 🙏olsibylyku1

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!