Morena Taraku ka bërë me dije muaj më parë se ka një njeri specíal që ka zënë vend në zemrën e saj, edhe pse ende nuk e dimë identitetin e tij.

Madje, duket se këngëtarja préferon të vazhdojë ta mbàjë sékret, megjithëse nuk na i kursen àspak momentet e tyre të ëmbla në rrjete sociale.

Djali në fjalë e befàson vazhdimisht Morenën me surpríza, si kjo e ditës së sotme.morena taraku (8)

Pak më parë, këngëtarja ka ndàrë në Instagram një foto të një buqete gjigante me trëndafila të kuq, brenda të cilëve ishte formuar një zemër me trëndafila të bardhë.

Morena s’ka shkruar asgjë tjetër krahas postimit, veç fjalëve: “Edhe unë të dua”.

Por, ne jemi kuríozë të dimë me kë e ka këngëtarja?morena taraku (12)

Deri tani kemi kuptuar që mashkulli i cili i ka rrémbyer zemrën është turk.

Kjo pasi në një tjetër dhuratë për Morenën (një arush dhe tollumbace), ai kishte shkruar në turqisht “Të dua”.

Shpresojmë që Morena të na e tregojë sa më parë fatlumin që ka në krahë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!