Nuk e dimë mënyrën si, por Loredana Zefi tregoi mbrëmjen e kaluar se i rregulloi marrédhéniet me zviceranen Petra Valais.

Ajo publikoi një foto të datës 01.09.2020, nga një “video call” me zonjën në fjalë, teksa shfàqeshin duke buzëqeshur.

Sakaq, në rrjet po qarkullon edhe një video nga takimi i Loredanës me Petrën në një restorant, ku shihen duke folur e buzëqeshur .

Pavàrësisht këtyre postimeve, ndjékësit ende besojnë se ka diçka që nuk shkon në këtë histori.

Në postimin e Loredanës në Instagram kanë vërshùar komentet kùndër saj, ku ndjékësit shprehen se Loredana ende “po màshtron” për gjithçka që ka ndodhur.

Ata besojnë se reperja e ka paguar zonjën Petra që të héshtë për të mos i príshur më shumë imazhin, ndërsa të tjerë shprehen se ato po shtíren.

“Ajo që ke bërë nuk hàrrohet”- janë fjalët që i drejtohen Loredanës, ndërsa të tjerë kanë vazhduar me fushatën #stillbòycòttloredana.

Kujtojmë se Loredana u akùzua se i ka zhvàtur 700,00 franga çiftit Valais, të cilët thanë se 24-vjeçarja është shtírur si “Anna Landmann”, një vajzë e e avokatit të Zyrihut, Valentin Landmann.

Çështja u bë publike vitin e kaluar, pasi shtëpia e Loredanës u bàstis nga autoritet dhe llogaria saj bankare u bllòkua.

Në një konferencë shtypi të mbajtur në Prishtinë në maj 2019, ajo paraqiti pikëpamjen e saj për këtë çështje, duke thënë se : “ Unë jam e pastër. Paratë më janë dhënë vullnetarisht, nuk ka kércënim, as ka qenë màshtrim.”

Zvicerianët në fillim të korrikut kanë dhénë një interviste për “20 Minuten”, ku janë shpréhur se të ardhurat e saj që prej asaj kohe janë përkéqësuar ndjeshëm. Petra dhe bashkëshorti i saj preténdojnë se kanë hùmbur një total prej 655,000 eurosh, duke e patur të pamùndur të pagùajnë shpenzimet edhe për fùneralin e të ëmës.

Këto të fundit sipas tyre shkonin dikur tek 3700 euro dhe çifti është shprehur se nuk kishte të pagùante, pasi nuk ka patur asnjë lloj kursimi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!