Ende nuk i dimë arsyet pse Loredana dhe Mozzik i dhanë paprítur fùnd marrédhénies së tyre, për të vazhduar jetët të ndàra, mirëpo diçka s’na e luan topi: Ata janë drejt rrugës për t’u rikthýer!

Megjithëse nuk ndíqen në Instagram, vetëm dy ditë më parë “Iconstyle.al” vuri re se dyshja ndíqej në TikTok dhe follow-i mes tyre ka ndodhur kohë pas ndàrjes!

Gjithashtu, ata takojnë shpesh për shkàk të vogëlushes Hana, e cila i ka mbàjtur ende të lídhur prindërit e saj.After rumors of a split, Mozzik finally publishes a photo with Loredana

Ok, e kuptojmë që mund të ndodhen në të njëjtin ambíent për shkàk të të voglës, por ç’bëjnë Loredana dhe Mozzik së bashku për shopping, pa Hanën me vete?

Kjo video që po qarkullon në rrjét ka çméndur fansat e dyshes, të cilët besojnë se Loredana dhe Mozzik janë rikthýer me njëri-tjetrin.

Në momentin e filmuar, çifti shfàqet në një dyqan në Stuttgart të Gjermanisë, shumë pranë njëri-tjetrit dhe pamjet s’kanë nevojë për shumë koment!No see, no see: Loredana and Mozzik again, for music! - Showbiz dhe TV

Videoja është filmuar ditën e djeshme, pra në datën 25 të muajit shtator dhe llogaritë bëjini vetë.

Ky mund të jetë një fillim i ri për çiftin, pasi Loredana zgjidhi pròblemet me zonjën Petra dhe u rikthýe më fuqíshëm se kùrrë me një album!

Ndërkohë edhe Mozzik është në kùlmin e suksesit të tij dhe të themi të vërtetën, na kanë mùnguar hitet e tyre bashképuním!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!