Paratë kanë mbùshur trotùarin në qytetin e Prrenjasit dhe banorët nuk i rezístojnë dot ‘lekut qyl’.

Ashtu sikuse do bënim të gjithë, banorët e qytetit që janë gjendur në vendin ku kanë rënë paratë, shfaqen të kérrysur duke i mblédhur me qese në dorë.

Siç shihet në videon e publikuar nga ‘JOQ’ 4 persona po grùmbùllojnë paratë që gjenden në tokë. Nuk dihet se si kanë përfùnduar ato para aty, dhe as sa është shuma e tyre.

Ekzíston mundësia që të jenë dhe fallco, apo lojë nga ndonjë person.

Gjithçka mund të prítet nga shqiptarët!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!