Jonida Maliqi është gjithmonë aktive në rrjetet sociale ku e shohim të postojë foto dhe video të ndryshme.

Ajo i ka prezantuar fansat e saj edhe me të ëmën e cila është tashmë një personazh shumë i dashur dhe karízmatik, shkruan ArkivaShqip.Në këto ditë izolimi kuptuam që e ëma e Jonida Maliqit është "figurë" me  plot kuptimin e fjalës - News31

Këtë herë ajo ka vendosur të realizojë një kërcim së bashku me të ëmën dhe do të habiteni por ajo e zbaton koreografinë me përpikmëri duke ndjekur hapat e Jonidës.

Jonida Maliqi ka postuar shpesh herë në Instagram biseda të këndshme me të ëmën e cila me reagímet e saj ka arritur të bëjë për vete të gjithë miqtë dhe ndjékësit e këngëtares.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!