Përtej gjitha të mirave që ka sjellë zhvillimi i teknologjisë dhe sidomos i rrjeteve sociale, duhet ta pranojmë se kanë shkàktuar edhe disa dukuri negàtive dhe një ndër to është edhe cénim i jetës së gjithsecilit.

Duke qenë se interaktiviteti është i lartë, shpesh jemi déshmitarë se si njerëz të ndryshëm marrin të drejtën të komentojnë e fyéjnë, pa marrë parasysh se çfarë mund të shkàktojë qoftë edhe një emoji nga ana e tyre.jonidamaliqi

Më të ekspòzuarit në këtë raste janë figurat publike, edhe për shkàk të audiencës së lartë.

Jonida Maliqi ka postuar së fundmi disa foto në llogarinë e saj në Instagram, ku duket në super formë si zakonisht.

Mirëpo, jo të gjithë i shohin gjërat njësoj. Një komentuese i ka shkruar këngëtares:jonidamaliqi

“Je ber si trànvéstit, me te kap ty zére se ke kàpur tràns”.

Dhe si duket ky koment, àspak i këndshëm, nuk ka kaluar pa një përgjigje nga Jonida, e cila ia ka kthýer: “Më mirë vetja se sa prototipi i vulgàritetit”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!