Gjyste Vulaj po rinohet dita-ditës.Kështu këngëtarja bukuroshe po dëshmon se mosha për të vazhdon të mbetet thjesht numra.

Me siguri ju që e mbani mend siç dukej në fillim të karrierës e vëreni se këngëtarja s’ka pikë ndryshimi, si në fytyrë ashtu edhe linja trupore.gjystevulaj

Madje, kohët e fundit këngëtarja është mjaft aktive në rrjetin e saj Instagram ku po poston foto të llojllojshme.E duke parë si të tillë, s’mund të themi që po plàket.

Ajo është “nëna” e ekstràvàgancës, e veshjeve pròvòkuese, por edhe xixave e teminave.

Stili i saj tashmë është i njohur dhe i pa ngatérrueshém, pasi si Gjystja rrallë kush ekspériménton në estradën shqiptare.gjystevulaj

Se a vishet mirë apo kéq, a ja qéllon, apo shkréton, këtë e di më së miri publiku.

Gjystja, paska edhe vath në kërthízë, të cilin sapo e ka zbùluar. Vathi qenka i përmasave të mëdha madje.

Si po iu duket?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!