“Gjona t’mira gjona t’bukra, pa pa fare pa pa fare”, ishin këto fjalët e Genard Hajdinit që e bënë këtë të fundit, bio-kimist në profesion të bëhet fenomen Instagram-i.

Genardi i cili numëron afro 100 mijë ndjékës në Instagram, mbrëmjen e djeshme (1 shtator) ka sjellë këngën e tij të parë.

Kënga është në bashkëpunim me Soni, Nesti dhe Donald dhe mban titullin “Calma”.

Aktualisht (16:11, 2 shtator 2020) numëron afro 83 mijë klikime dhe pafund komente.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!