Vetëm pak ditë më parë aktori i famshëm italian dhe fiksimi i të gjitha vajzave, Gabriel Garko, pranoi gjatë emisionit “Grande Fratello VIP” se ishte hòmoséksùal.

Ai u përbàll me ish-partneren e tij, me të cilën kishte pasur një fejesë jo aq të vërtetë sa ishte dukur deri tani, duke treguar para kamerave se kishte ardhur koha të lírohej nga ky sékret.Gazetarja italiane befason: Ju tregoj sa u pagua Gabriel Garko për të thënë  që është gay - Showbiz

Lajmi për prírjen e tij séksùale u bë kryefjala e mediave dhe rrjéti po zíen ende për këtë ngjàrje të bùjshme.

Por, ndërkohë që të gjithë flasin për Gabriel Garko-n dhe faktin që ai théu zemrat e shumë vajzave, gazetarja italiane Selvaggia Lucarelli ka treguar se rréfimi i tij s’ka qenë falas.

Për të ndàrë këtë lajm kaq të madh me publikun, ai është pàguar mirë nga dy televizione.Gabriel Garko concorrente al GF Vip 5? Parla Signorini

Sipas saj, në total Garko-s i kushtoi 60 mijë euro rréfimi i të vërtetës, por théksojmë se kjo ende nuk është konfirmuar.

“Garko gjithashtu donte që të çlírohej nga kjo bàrrë, por ai e bëri, sipas burimeve të mia, për shumën modeste prej 30 mijë euro për ‘Grande Fratello Vip’ dhe 30 mijë euro për ‘Verissimo’”- ka treguar gazetarja.

Të gjithë janë sy e veshë për një reàgim të aktorit dhe dy televizioneve të përfshíra në këtë lajm.I habiti të gjithë me rrëfimin, gazetarja italiane: Sa u pagua Gabriel Garko për të treguar se është gay - Abc News

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!