Moderatorja e njohur Fjoralba Ponari ka qenë gjithmonë e rezervuar sa i takon jetës së saj private.

Ajo ka treguar shumë pak për të mos thënë àspak lídhur me historitë e saj të dashurisë dhe gjithmonë është fòkusuar tek karriera dhe pjesa profesionale.

Megjithatë ajo e ka pranuar së fundmi se është në një lídhje duke ju përgjigjur pyetjes së fansave.Fjoralba Ponari rrëfehet për të dashurin që mban sekret dhe aksidentin me  makinë – Panorama Plus

Dikush e ka pyetur Fjoralbën se kush është ai çuni i gjatë simpatik që ishte me të sot, ndërsa e komplimenton për pamjen.

Fjoralba nuk ka nguruar të përgjigjet se ai është i dashuri i saj ndërsa e falënderon për komplimentat.

Megjithatë ajo nuk ka zbùluar asnjë gjë më shumë lídhur me identitetin e djalit që i ka rrémbyer zemrën përveç faktit që është i gjatë dhe simpatik sipas personit që e ka pyetur moderatoren.

fjoralbaa

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!