Pròkuròria e Kukësit ka kërkuar màsën e sigurisë “arrést me bùrg” për këngëtaren, në të kundërt ajo duhet të paguajë një garanci pasurore prej 5 milionë lekësh.

Për faktin që këngëtarja është shtatzënë, siç u bë dje me dije, orgàni i akùzës është shprehur se duhet të jetë edhe gjinékològu prezent dhe se nuk mund të vërtetohet shtatzënia me një eko. Kjo ka sjellë edhe shtýrjen e seancës fillimisht për në orën 13:00, e më pas në orën 13:30.

Pròkuròria kërkoi praninë e gjinekòlogut në seancë për të faktuar nëse eko e shtatzënisë, ku pas kontrollit t e dytë rezultoi se nuk ishte.

Nëse këngëtarja e njohur nga Kosova do të ishte shtatzënë, atëherë pròkuròria argumentoi se duhet të qëndronte në masë arrésti shtëpiak duke paraqítur një kontratë qiraje banese, ose të japë garanci pasurore 5 milionë lekë të rinj për t’u gjýkuar në gjendje të lirë. Por, tani më, Morina rrezíkon bùrgun.

Në gjyq u paraqitën edhe dy shoqëruesit e saj që ndodheshin me të në makinë, biznesmeni 29-vjeçar me origjinë nga Gjilani që jeton në Belgjikë, Fisnik Syla dhe Fitim Muji, shoferi personal i Fjolla Morinës.

Këngëtarja, e cila u kap më 19 shtator në Morinë, tha se nuk e dinte që kishte dy pistòleta me vete në çantë. Para hetuesve, Fjolla Morina është shprehur se pistòletën ia kishte bërë dhuratë një miku i saj nga Gjermania i cili nuk jeton më.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!