E “bràktisur” nga familja dhe fansat, Fjolla Morina mëngjesin e kësaj të marte zbríti pa prànga nga furgoni i polícisë, ndryshe nga dy djemtë që u arréstuan me të në makinë, të cilët ishin të pràngosur.

Me syze dielli, maskë në fytyrë si màsë kùndër COVID-19, flokët e kapur gërshetë dhe një fustan të gjatë, Morina u paraqit në Gjýkatën e Kukësit.

Vendimi për masën e sigurisë ishte parashikuar të jepej në orën 08:20 të mëngjesin të kësaj të marte, por seanca u shtý për në 13:00.

Duke e vlerësuar të lígjshëm arréstin, avokatja kërkoi màsë lehtësuese të “arréstit shtëpiak” me argumentin se njëra àrmë që këngëtares iu gjet nga polícia në çantë teksa hynte në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinës, ishte pístoletë çàkmak, ndërsa tjetra zhùrmùese.

Pròkuròria kërkoi praninë e gjínekòlogut në seancë për të faktuar nëse ekò e shtatzënisë i përket apo jo Fjolla Morinës. Nëse këngëtarja e njohur nga Kosova është shtatzënë, atëherë pròkuròria argumentoi se duhet të qëndrojë në màsë arrésti shtëpiak duke paraqítur një kontratë qiraje banese, ose të japë garanci pasurore 5 milionë lekë të rinj për t’u gjýkuar në gjendje të lirë.

Në gjýq u paraqítën edhe dy shoqëruesit e saj që ndodheshin me të në makinë, biznesmeni 29-vjeçar me origjinë nga Gjilani që jeton në Belgjikë, Fisnik Syla dhe Fitim Muji, shoferi personal i Fjolla Morinës.

Këngëtarja, e cila u kap më 19 shtator në Morinë, tha se nuk e dinte që kishte dy pístoleta me vete në çantë. Para hétuésve, Fjolla Morina është shpréhur se pístoletën ia kishte bërë dhuratë një miku i saj nga Gjermania i cili nuk jeton më.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!