Prej 22 shtatorit Fjolla Morina qëndron e izòluar në një shtëpi në Kukës pas càktimit të màsës “arrést shtëpie” për shkàk se u kàp me 2 pístoleta në kufirin e Shqipërisë.

Mediat kanë publikuar foto e video të ndryshme nga shtëpia ku këngëtarja po kalon izòlimin dhe në to ajo shfàqej shumë e qetë.

Ndërkohë ditën e sotme kolegia e Fjollës, Fifi, ka shkuar për një vizitë në këtë shtëpi duke treguar se do i qëndroj pranë mikes së saj në çdo moment.

Fifi ka publikuar në Instagram një video shumë emòciònuese, në të cilën Morina shihet duke komunikuar përmés celularit me vajzën e saj të vogël, Alayah. Fjolla duket shumë e prékur nga videoja, ndërkohë që përpíqet të argëtojë të bijën.

“Ajo ka nevojë për vogëlushen e saj! Fjolla Morina çfarëdo që të ndodhë, kudo që jeta na përplàs, në të mirë e në të kéq unë jam aty për ty”, ka shkruar Fifi.

Ndërkohë Fjolla Morina nuk ka reàguar publíkísht për ngjàrjen, përveçse kur foli për thashéthémet që u përhépën se ishte në një lídhje me një nga djemtë që e shoqëronte në makinë në momentin e arréstimit.

“E kuptoj mjaft mirë që të jesh person publik, çdo gjë do të híperbolízohet por deri në njëfarë pike. Të gjithë në këtë jetë nuk jemi të pagàbueshëm e ju që drejtoni gishtin nga unë bëni mirë të numëroni gabímet tuaja nganjëherë. Çfarë s’kam lexuar këto ditë për veten time! Gjëra që dhe unë s’i dija! Por të shkruani me emër e mbiemër dikë i cili nuk ka asnjë lídhje intíme me mua, kjo është kéqdashje e pastër! Po shkatérroni familjen e një njeriu i cili nuk meriton këtë “show”. Po shkruani gjëra të paqéna dhe po léndoni familje e fëmijë. Fàjet e mia i marr vetë mbí sup, ama lígësínë për pak para klíkímesh nuk e kuptoj. Mos fùsni në valle njerëz familjarë!”- shkroi Fjolla.

Për sa i përket dy àrmëve që ju kàpën pas kontrollit të polícisë, ajo ka deklaruar në komísaríat se njërën prej tyre e kishte marrë si dhuratë nga një miku i saj që nuk jeton më dhe se tjera ishte çakmak.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!