Pandémia príshi planet e festivalit “Eurovision 2020” dhe jo vetëm, pasi pritej që fituesja e festivalit të RTSH-së, Arilena Ara, të përfaqësonte vendin tonë.

Për shkàk të emérgjéncës Covid-19 festivali ndërkombëtar nuk u mbàjt dhe u shtý për vitin tjetër, ndërsa ishte ende e paqàrtë çdo të ndodhte me përfaqësuesit e këtij viti.

Së fundmi, Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) ka konfirmuar pjesëmarrjen në garën e ardhshme të Eurovision Song Contest 2021, i cili do të mbahet në Hollandë.

Disa shtete kanë menduar që në Eurovizion të dërgojnë të njejtët artistë të këtij viti me të njejtin projekt ose me një të ri.

Ndërkohë shtetet si Italia apo Suedia që kanë një festival të posaçëm ku zgjedhin këngëtarin, do dërgojnë një të ri.

Këtë gjë do të bëjë edhe Shqipëria. Pra, në “Eurovision 2021” do të na përfaqësojë fituesi i ardhshëm i festivalit.Image may contain: text that says 'EURO ision SONG CONTEST ROTTERDAM 2021'

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!