Nëse ke thënë Nora dhe Era Istrefi ke thënë dy nga motrat më séksi të showbiz-it shqiptar dhe padýshim dy nga artistet më të sukséshme të industrisë së muzikës.

Ato gëzojnë një marrédhénie shumë të mirë me njëra-tjetrën, dhe shpesh i kemi parë në Instagram me postime të përzemërta dhe foto të bukura.

Megjithatë, duket se përtej famës edhe ato paskan pròblemet típike mes motrash, siç është për shembull màrrja e rrobave dhe sendeve të njëra-tjetrës.Era Istrefi and Nora Istrefi dropped the bomb - Balkanika

Këtë na e tregoi vetë Nora në postimin e fundit të Erës.

Kjo e fundit publikoi dje në Instagram disa foto duke na treguar se ka prérë flokët deri tek supet dhe ka bërë baluke, ndërsa në Instagram tregon se është frymézuar nga personazhi “Mia Wallace” në filmin e Quentin Tarantino-s.

Padýshim ky ndryshim i ka pëlqyer shumë të motrës, që nuk i ka kùrsyer komplímentet, dhe bashkë me to edhe një ‘paràlàjmërim’.

Si duket Nora është fíksuar me çantën e Erës, dhe këtë ia ka thënë edhe publikisht.

OMG! S’kam fjalë. Bukuri, klas dhe tepër style. Atë çantëm fshéhe prej meje mos ta shoh

Jemi të sigurta se të gjitha i keni këto pròbleme me motrat dhe i kemi shumë zíli gocat me vëllezër nga ky aspekt.

Nora dhe Era rreth një vit më parë sollën bashkëpunimin e tyre të parë të titulluar “Nuk e di”, një këngë rítmíke që mori vëmendjen e publikut menjëherë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!