Ju ka ndodhur të doni ata që nuk ju duan? Ose ata që nuk bëjnë maksimumin për ju, s’janë të përshtatshëm, por sërish arrijnë të marrin vëmendjen dhe afeksionin tuaj?

Ky është një pròblem i madh që i ndodh thuajse të gjitha vajzave.

Të gjithë e njohim dikë (përfshírë edhe veten), që qoftë një herë në jetë është fíksuar me personin e gàbuar.enca

Mesa duket, kjo i ndodh edhe këngëtares Enca Haxhia.

Këtë pròblem, ajo e ka ndàrë me ndjékësit e saj në Instagram dhe e ka ilustruar në mënyrën më epíke me foto.

Këngëtarja shfàqet duke përqafuar jastëkun, që në këtë moment símbolízon “meshkujt që nuk e meritojnë dashurinë e saj.”

Duket se kësaj here, Enca është fíksuar kéq me dikë që s’bën për të dhe sa mirë e kuptojmë!enca

Por, këto janë çështje të zemrës që nuk i zgjídh dot àskush tjetër veç saj.

Shpresojmë që Enca ta kalojë sa më shpejt këtë fíksím dhe jo vetëm ajo! Çdo vajzë tjetër që ndàn të njëjtin “hàll”, t’i thérrasë mendjes sa më parë!

Ju e dini vlerën tuaj, le ta dinë edhe të tjerët! (Këshillë mes vajzash!)

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!