Këngëtarja shqiptare Enca ka ndàrë në story disa nga momentet e mira dhe të këqíja që ka kaluar kohët e fundit.

Ajo i drejtohet fansave të saj duke i thënë se jeta është si piano ka ditë të mira dhe të këq.

“Unë preferoj që të ndàj vetëm momentet e mia të mira në Instagram, sepse dua që të ndàj vetëm pozitivitet dhe të mbàj mend momentet e bukura, por jeta nuk ka vetëm nga momentet e mira. Kështu që, ndonjëherë mendoj se duhet t’i normalizojmë edhe ditët e këqíja. Mendojeni jetën si piano! Ka ditë të bardha dhe të ditë të zeza. Jeta është një piano”, shkruajti ajo.

Në mesin e këtyre momenteve, Enca zbùloi se është dashuruar dhe se ka hùmbur disa miq jo të vërtetë e po ashtu ka mbétur edhe pa punë si pàsojë e pandemisë.

Premiera e filmit, ékspériénca e parë e madhe si aktore, turneu i filmit në Evropë, emocíone të reja. Më shumë kohë për veten time, miqtë dhe familjen për shkàk të pandemisë. Ndërtova një shtëpi muzikore, duke prodhuar vetë muzikë. Publikova një hit të madh. Kalova pushime verore të mrekullueshme. Rashë sërish në dashuri”, ishin momentet më të mira për këngëtaren.

Pak kohë më parë, këngëtarja théu këmbën dhe iu nënshtrua një opéracíoni dhe si rrjédhojë, këtë períudhë po e kalon në shtëpi, duke marrë veten.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!