Vetëm pak ditë më parë në emisionin “NIN”, Noizy préku temën e shérrit të dikurshëm me Encën, i cili i dha fùnd shoqërisë së tyre.

Gjatë intervistës së tij, Noizy e quajti këngëtaren “të lòdhshme” dhe vazhdoi t’i qëndronte mendimit se Enca kishte qenë mòsmirënjòhëse ndaj tij.

“Enca ka qenë shumë e lòdhshme pikë së pari, është shumë ròb i lòdhshëm, ka qenë kërkuese ka pasur gjëra pozitive të veta, por shumë e lodhshme, pastaj lindin pròblemet dhe mòsmirënjòhjet. Del në televizion dhe thotë unë ashtu, nuk po them dil të flasësh për Noizyn që ai më ka bërë mua, por kur bëhet pyetja, përgjigju siç është për tu përgjigjur”,- ishin fjalët e Noizy-t.Mirëpo, duket se reàgimi i parë i Encës ka ardhur dhe ishte pikërisht kjo foto në Instagram:

“Kam diçka për të rréfyer por më duhet edhe pak kohë.”- shkruan Enca, e cila ngjalli kuríozítet të madh me këtë deklaratë.

Duke qenë se ky status vjen menjëherë pas intervistës së reperit, mendja na shkòn në faktin që ky rréfim duhet të lídhet me Noizy-n dhe me shumë gjasa do të jetë një thùmb drejtuar atij.

Megjithatë, mbétet ende të présim për të parë ç’do të rréfejë Enca shumë shpejt.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!