Nëse sipas legjendave urbane marrédhénia nuse-vjehrrë është tepër e ndérlikuar, ky nuk është fare rasti i Elitës dhe mamasë së Gjikos.

Shpeshherë na kanë dëshmuar se kanë një super raport me njëra-tjetrën, duke mos i kursyer fjalët e ëmbla e fotot e bukura.

Madje pjesa më e madhe e llogarisë së Lirijes(nënës së Gjikos) në Instagram dominohet nga fotot me dy nuset e saj.lirije_gjikolli

Mirëpo, edhe Elita duket të jetë po aq e dhénë pas saj dhe një nuse ëndrrash, nga ato që bëjnë dhurata e janë detajiste.

Nëpërmjet një Instastory vjehrra e saj ka treguar se moderatorja bukuroshe i ka dhuruar një palë syze dhe për këtë e ka falënderuar publikisht.lirije_gjikolli

Nëse po kërkonit për çelësin, ja pra ku e keni-detajet bëjnë diferencën.

Janë gjërat e vogla por me dashuri të madhe që i bëjnë marrëdhëniet e veçanta dhe mos harroni këngën e Artiola Toskës, “Mirë me vjehrrën , mirë me burrin. Llàfi mirë moj zbutë dhe gurin. Merri punët urtë e butë. Tërhíqe penin e mos e këpùt”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!