Edip Shiroka, ish-kreu i PS në qytetin e Shkodrës i ka dedikuar një status në rrjetet sociale ministres për Marrëdhëniet e Shtetit për Parlamentin, Elisa Spiropalit, duke i kujtuar kohën kur e pyeste nëse do hanin peshk në darkë ashtu si në drekë.

Ai e rikujton atë si një vajzë të imët që nuk ngjan aspak me atë çfarë është shndérrùar sot, në një politikane të uritur, e cila në një studio televizive dje në mbrëmje iu drejtua aktivistit Endri Shabani: Unë ty të ha për mëngjes.Ish-kreu i PS kujton Spiropalin: Vinte me furgon, vishte minifundin dhe  pyeste, xhaxhi Edipi ku do e hamë peshkun? - Rilindja Demokratike

Ai shkruan:

“Ishte koha kur Saimir Tahiri vinte në Shkodër si përfaqësues i Kryetarit të PS bashkë me dy furgona me të rinj për dekorin e takimeve të Kryetarit, pasi visheshin me mini dhe trajnoheshin për të krijuar atmosferë në skenë. Për atë punë ishin njisha. Elisa, si pjesë e furgonit të dytë, e pambajtur, e paveshur, e pangrënë dhe e pa pirë, shëndetligë dhe e pafòrcë, ishte shumë e dhénë pas hejes. Atë kam degjuar të thotë-xhaxhi Edipi ku do hamë ne sonte, do kemi përsëri peshk për darkë si në drekë.. ??? Elisës i qenka hapë pança e nuk i del as Endri Shabani për mëngjes. Leje pastaj çfar do për drekë e darkë. Grykësia e tyre s’ka limit. Shqipërinë e shqiptarët i kàfshojnë përditë”.

https://www.facebook.com/edip.shiroka/posts/10221285301433666

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!