Vijojnë lëkundjet e térmetit në vend. Dy tërmete të njépasnjéshëm kanë rénë para pak çastesh në Lushnje.

Tërmeti i parë ka qenë me magnitudë 2.2 të shkallës rihter dhe me thellësi 5 km. Ndërsa tjetri ka qenë me magnitudë 2.8 të shkallës rihter.

Ky është tërmeti i pestë për këtë mbrëmje në vend, pasi më herët janë regjistruar tre tërmete në Lushnje.

Tërmete në Lushnje kanë qenë me magnitudë 3.5, 4 dhe 2.2. dhe 2,8

Kujtojmë se prej disa ditësh tashmë në vend janë ndjérë lékundje të tokës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!