Pasi kaloi disa ditë të mira relaksi në Turqi, këngëtarja Enca Haxhia është parë sot në shoqërinë e Dafina Zeqirit.

Dy vajzat shfaqeshin së bashku në të njëjtin vend, teksa kanë filmuar edhe video për ndjékësit e tyre në Instagram.

Enca dhe Dafina shkémbejnë përqafime e puthje me njëra-tjetrën dhe nuk kuptohet qartë se në ç’vend ndodhen.

Kjo ngriti dyshímet tek publiku, një pjesë e të cilit mendon se dy vajzat po kalojnë një ditë pushimi së bashku.

Mirëpo, pjesa tjetër beson se dy këngëtaret diçka po kurdísin dhe me gjasa mund të na sjellin një hít. Në fakt, s’do të bënin kéq!

Pas projekteve bòmbastíke të verës si nga Dafina, ashtu edhe Enca, lezet do të kishte edhe një bashkëpunim i të dyjave si ëmbëlsirë për në fund!

S’mendoni kështu?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!