Vetëm në pak kohë, Dafina Zeqiri dhe Dj Geek arritën të kthéhen në kryefjalën e mediave për shkàk të lídhjes së tyre të dashurisë dhe ndàrjes sa hap e mbyll sytë.

Pavarësisht se deklaruan që s’janë më bashkë, gjasat që janë rikthýer janë shumë të mëdha pasi dyshen e shohim gjithmonë bashkë!

Madje, Dafina ishte një ndër të pranishmet kryesore në ditëlindjen e Geek, të cilin e surprízoi me një dhuratë jo të zakonshme.

Ajo i dhuroi (ish)partnerit një palë atlete të cilat ishin dashuri me shikim të parë për Dj Geek.

Nëse deri tani s’e kishit vënë re, Dafina dhe Geek janë të fíksuar pas atleteve!

Madje, këtë fíksim ia ka vënë në dukje edhe njëri prej miqve të tyre, i cili i ka etiketuar të dy në një meme.

“Nuk e sheh që ke mjaftueshëm atlete”- shkruhet krahas fotos së aktores së “Bird Box” me sytë e mbyllur, të kthyer tashmë në meme.

“Jo…”- përgjigjet Dafina, e cila ka ndërmend të shtojë koleksionin e saj.

As Dafina dhe as Dj Geek nuk shpëtojnë dot nga ky fiksim i përbashkët, i cili duket se i ka “bashkuar” akoma më shumë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!