Vetëm dy ditë më parë, reperi i njohur Stresi njoftoi ndjékësit e tij në rrjete sociale se ishte inféktuar me virusin Covid-19.

Tamponi i tij kishte rezultuar pozitiv, ndaj reperi ndàu i shqetësuar këtë lajm në InstaStory.

Ai tregoi për fansat se pasi kishte rezultuar i inféktuar me koronavírus, po shkonte menjëherë të vetëízolòhej.

Madje, Stresi këshilloi gjithashtu ndjékësit e tij të bënin kùjdes.

Mirëpo, duket se fjalët kanë qenë të kota pasi reperi nuk i ka zbàtuar àspàk rregullat e distàncimit. Ai jo vetëm që nuk është kujdésur për veten, por as për të tjerët rreth tij!

Stresi ka treguar në InstaStory se e kaluar ditën jashtë, pranë prindërve dhe miqve të tij.

Madje ai ka qenë i pranishëm në një festë ditëlindjeje gjatë mbrëmjes, ndërsa videot në Instagram nuk kanë mùnguar.

Në një postim në llogarinë e tij, fansat me të drejtë e kanë pyetur lídhur me vírusin. A s’duhet të ishte i izòluar?

Por duket se ndryshe nga të tjerët, reperin nuk e shqetëson àspàk ky fakt!

Në një kohë kur e gjithë bota bën thírrje për kujdes maksimal, Stresi vendos të festojë pranë një grumbulli të madh njerëzish teksa është i inféktuar me Covid-19.

Madje, ai vetë bëri thírrje për kujdes, por fjalët mbetën vetëm në Instagram!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!