Bebe Rexha e ka pérjetuar shumë kéq térmetin e fundit që u shënua në California, me magnitudë 4,5 ballë.

Këngëtarja shqiptare ka treguar në një status në Twitter se është zgjuar e tmérruar në shtëpinë e saj, nga lékundjet e mëdha, dhe i drùhej një gjendje akoma më të kéqe.

Ajo shprehet se ende po drídhej kur po shkruante këtë status për ndjékësit e saj në Twitter, për të cilët shprehet se shpreson që të jenë mirë.

“U zgjova nga një térmet, jam duke u drídhur, nuk e di çfarë po ndodh me mua. Prísja që të jetë më kéq. Shpresoj që jeni mirë. Ju dua”, ka shkruar ajo.

Bebe Rexha banon në qendër të qytetit Los Angeles, ku afër ishte edhe epiqendra e térmetit, magnituda e të cilit ishte 4.5 bàllë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!