Arbana Osmani do të bëhet shumë shpejt nënë për herë të dytë.

Ajo thuhet se është sërish në prítje të një djali me partnerin e saj Eduard Grishaj.

Që pasi dha lajmin e shtatëzanisë në ditën e saj të lindjes, Arbana është treguar e kíjdesshme që të mos e tregojë barkun e rrumbullakosur.

Megjithatë nuk kanë munguar disa raste kur ajo tregon disi barkun, por asnjëherë plotësisht.Arbana Osmani shtatzënë për herë të dytë, i zbulohet "sekreti" pa dashje

Këtë herë Arbana ka pòzuar në krah të modeles Emina Çunmulaj me të cilën ka darkuar një natë më parë.

Në foton ku pòzojnë sëbashku, Arbana shfàqet për herë të parë me barkun e rrumbullakosur dhe qenka rritur kaq shumë.

Arbana duhet të jetë në muajt e fundit të shtatëzanisë dhe shumë shpejt do ta shohim sërish nënë.arbanan

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!