E shkuara s’mund të kthéhet, por të paktën asaj mund t’i marrim kujtimet dhe ékspériéncat më të mira! Të paktën kështu mendon ish-pjesëtari i grupit të famshëm “Babastars”, Agon Amiga.

Largimi i tij nga labeli ishte i bùjshëm dhe u shoqërua me jo pak polemika në rrjet, ndërsa ai vetë ka rréfyer se raportet mes djemve janë ndërprérë në mënyrë bànale.

Në një intervistë për “Abc-ja e pasdites”, reperi ka pranuar se tashmë që është bërë baba, është bërë më i ndjéshëm dhe do të ànashkàlonte shumë situata të cilat më herët s’mund t’i falte kùrrë.

I pyetur për djemtë e “Babastars”, Agon tha se tema e grupit është pika e tij e dòbët dhe se do të mbàj në memorie vetëm kujtime të mira.https://abcnews.al/wp-content/uploads/2020/09/GETOARI-AGON-AMIGA.jpg

“Këtë temë e kam shumë pikë të dòbët dhe s’po du me e ekzàgjeru, du me lon veç kujtime të mira prej Baba Stars. Nuk po du me pas as urréjtje. Të qenurit baba më ka bërë më të dhímbsur, të gjithë jemi njerëz dhe të gjithë gàbojmë. Ka ndodhur shumë pàdrejtësi dhe parrégullsi ndërmjet anëtarëve të grupit”.

Por, si janë raportet e tij me liderin e grupit, Getoar Selimin? A kanë ende kontakte me njëri-tjetrin?

“Fatkéqësisht jo!. Më vjen kéq që po e them këtë, i kemi ndërprérë në mënyrë shumë bànale kontaktet. Unë i kam thënë atij si burrë; jena bo 20 vjet karrierë bashkë. Hajde po i ndàjna senet në tavolinë. S’po punojnë më bashkë, por mujna me qenë shokë. Më vjen kéq që shumica prej anëtarëve të grupit janë të shpërndàrë; Cozma është në Londër, unë jam Gjermani, Majk në Prishtinë, Geti është që sa vite në Tiranë”.- ka rréfyer reperi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!