Elita Rudi dhe reperi Gjiko u bënë prindër të një djali gati një vit e gjysmë më parë.

Tashmë vogëlushi Zëri është rritur dhe ka filluar të ecë, të thotë fjalët e para dhe mbí të gjitha te imítojë në mënyrë perfekte.

Elita ka postuar një video ku Gjiko dhe Zëri janë në makinë duke dëgjuar rap dhe vogëlushi ndjék me kureshtje lëvizjen e kokës dhe të duarve të të atit duke i imítuar me përpikmëri.zeri

Fillimisht ai lëviz këmbët, më pas duart dhe në fund lëviz kokën njësoj si Gjiko.

Elita dhe Gjiko janë shumë aktiv në rrjetet sociale ku i shohim shpesh të postojnë foto dhe video shumë të këndshme ku në qendër të vëmendjes është gjithmonë vogëlushi Zëri i cili mesa duket ka arritur të fitojnë zemrat e të gjithëve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!