Làrgimi i Xhemi Shehut nga Top Channel ka ngjàllur dýshime pasi moderatorja ka lënë të kuptohet se nuk do të jetë pjesë e ndonjë televizioni.

Në një postim të fundit nga mikesha e saj Arbana Osmani, dy moderatoret shfàqen duke ngrénë mëngjes, disa briosh dhe kafe, më saktë, 3 briosh për secilën.

Nepsi i Arbanës ka bërë që ajo të sjellë 4 briosh me vete në takimin e mëngjesit me Xhemin. E ndërsa Arbana bën shàka me dietën dhe thotë se me këtë mëngjes të bollshëm nuk janë për ekran këtë vit, Xhemi ka bërë një deklaratë të dyshímtë:

Arbana: Duket dmth nga mëngjesi që këtë vit, këtë sezon, nuk jemi për televizion!

Xhemi: Këtë sezon? Unë s’jam për gjithë jetën, po ti thuaj!

Kjo deklàratë e Xhemit na ka bërë të dyshòjmë se moderatorja mund të jetë tërhéqur nga ekrani për një periudhë të gjatë kohe.

Ose ndoshta këtë deklàratë e ka lídhur me faktin se e adhùron shumë ushqimin, aq shumë saqë mund t’i príshë punë me daljen në ekran.

Epo shpresojmë të jetë kjo e fundit! Pak ditë më parë, Arbana konfirmoi làrgimin e Xhemit nga Top Channel duke u shprehur:

“Po, kjo që thotë që ka ikur nga Top-i, por sipas meje ka ikur nga trutë”, ka shkruar Osmani krah fotos me mikeshën e saj, të cilat kanë pòzuar në ambientet e Top Channel.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!