Tayna ka rréfyer se të qénit e njohur sot i ka kushtuar diçka të vyér, privatésinë!

Në një intervistë të dhënë për Prive, reperja është shpréhur se tani që e njohin të gjithë në Kosovë ajo nuk préferon të dalë për kafe me shoqërinë.

Reperja është koshiénte që çdo gjë që bën e thotë sot bëhet publike, ndaj dhe i ruhet kësaj gjëje.

Por ka dhe ditë kur Tayna del dhe ka atë lirinë e saj, dhe kjo ndodh më shumë kur është jashtë Kosove, në vendet ku nuk njihet.tayna

“Privatésinë ndoshta, nuk kam shumë se çdo gjë që bëj merret vesh edhe më shumë ruhem edhe nuk dal shumë me shoqnin për shembull ose me pi kafe. Vec jashtë ku smë njeh kurrkush por në Kosovë nuk e preferoj. Ko ka ndryshuar më së shumti”, u shpreh reperja.

Ajo foli edhe për arsyen përse i pëlqen të vijë vetëm e pa bashkëpunime në një kohë që estrada po bëhet bashkë. Tayna théksoi se për këtë nuk ka ndonjë arsye spécifike pérveç faktit që do të ndryshojë lojën dhe jo ta ndjékë atë.

Reperja mezi pret t’i bashkohet publikut në kocertet live ku do të performojë hítet e saj më të reja.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!