Moderatorja e njohur Sonila Meço ka kujtuar me një foto të shumë viteve më parë një udhëtim të saj në Paris.

Me flokë të shkurtëra, e gjatë dhe e dobët ashtu si edhe sot, Sonila ka kujtuar kohën kur në moshën 20 vjeçare së bashku me një mikeshën e saj udhëtonin nëpër Evropë.

“Ishte koha kur në 2 gusht mbërdhije me 15 gradë celcius dhe çervikàlja s’të tràzonte as pas 48 orësh pa gjumë. Corona shihej veç në filma, në kiname sferike me Lirën brídhnim Europën. Ehh 20 vjeç në Paris”, shkruan ajo krahas fotos.

Sonila ka ruajtur edhe sot të njëjtat tipare dhe pavarësisht se me flokë të shkùrtëra dhe një pamje sportive, vijon të jetë po e njëjta edhe sot.sonilameco1

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!