Sinani ka qene gjithmonë teper emòcional, i dréjtpërdréjtë gjatë gjithë viteve të karrierës, gjithmonë ai flet pa dòreza dhe ashtu e shpreh edhe dashurinë.

Këtë herë është emòcionuar edhe më shumë sepse gjatë kohës së pandemisë ai nuk ka mundur ta përqafojë nënën e tij për muaj nga meràku për ta ruàjtur sa më shumë nga virùsi i tmérrshëm duke qënë se ai vazhdon të punojë për albumin e ri dhe i duhet të takohet shpesh me njerëz të industrisë.

Sot mamaja e tij ka ditëlindjen dhe ai i dedikon publikisht këto fjalë zemre:

“100 vite për njeriun që më fali jetën, janë pak. Zoti nuk mu kursye në bekime më lejoi të jetoj me ty cdo dite timen e për këtë s’mund të jem mjaftueshëm falenderues! Do te dua pa fund deri në më të fundit frymë.”MicrosoftTeams-image (7)

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!