Rina dhe SinBoy janë një ndër çiftet e showbizit që pérveç se po pérjetojnë një histori dashurie, po arrijnë dhe të jenë partnerë shumë të mirë dhe në muzikë.

Ata kanë vendosur të bashkëjetojnë, ndërsa këngët dhe albumi i përbashkët kanë treguar se çifti po kalojnë kohën më të mirë së bashku.

Sot, dyshja feston dy vjetorin e lídhjes dhe dhurata e SinBoy është shumë ndryshe nga ajo që vajzat e sotme marrinm shkruan Dosja.al.Keeping it a secret, it is revealed how long Rina and Sin Boy have ...

Ai ka surprizuar Rinën me një këngë, të krijuar enkas për të. “Rinasagapotedua”, është titulli i këngës, që tashmë do të shërbejë si ‘himn’ dashurie për çiftin. Surpriza e SinBoy për vajzën që i ka vjédhur zemrën mund të gjende në Spotify, ndërsa Rina nuk mund të mos bënte një koment lídhur me këngën.

“Dhurata më e bukur. E jotja përgjithmonë”, ka shkruar ajo, teksa duket më e lumtur se kurrë për “Rinasagapotedua”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!