Ka kaluar vetëm një javë që nga dita kur aktorja Olta Gixhari u bë nënë për herë të parë dhe fansat u béfasuan me format e saj pas lindjes.

Në pozën e parë me të voglin në Instagram, Olta shfaqej në super formë dhe madje ka vendosur të zbùlojë sékretin për të gjitha femrat shtatzënë që kërkojnë të kenë linja të tilla.

Aktorja ka filmuar veten në pasqyrë teksa tregon sa pak bark i ka mbétur dhe sa e mirë është lëkura e saj pas lindjes për shkàk të kujdesit maksimal.

Olta mendon se sékreti i një trupi të tillë është të mos hash shumë gjatë shtatzënisë, të ecësh dhe të bësh not. Të paktën për të ky trekëndësh ka funksionuar!

Ajo i kërkon vajzave të mos jenë “zilíqare” dhe dashakéqe, por të nisin të kujdésen për veten për të pasur rezultate të tilla.

Sigurisht, këtu luan një rol të fortë edhe gjénetika!

Për më tepër, ndiqni videon e aktores:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!