Reperi Stresi përtej figurisë së një djali të keq në këngët dhe klipet që realizon duket se në të vërtetë është një djalë për shtëpi.

Këtë e ka treguar vetë ai përmes disa fotove në instagram ku tregon se di të gatuajë dhe të hekurosë tamam si një djalë për shtëpi.

Stresi ka gatuar vetë tavë me patëllxhane dhe nga pamja duken shumë të shijshme.

Ai gjithashtu ka treguar se i hekuros vetë këmishat e tij ndërsa krahas fotos së tavës me patëllxhane shkruan: “Jo po guxo dhe thuaj që nuk jam për shtëpi” dhe në fakt i japim shumë të drejtë.

Mesa duket akoma ka meshkuj që ia dalin mbanë vetë për punët e shtëpisë pa pasur nevojë për ndihmën e partneres apo mamit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!