Këngëtarja Morena Taraku vjen vazhdimisht në qendër të vëmendjes së mediave për jetën e saj lùksoze, rrobat e firmave të ndryshme, makinat më të shtrenjta dhe shtëpinë marraméndëse.

Këngëtarja është e rrethuar nga lùksi dhe këtë nuk ngurron ta tregojë edhe në rrjete sociale.

Ajo bën vazhdimisht pjesë të përditshmërisë së saj edhe ndjékësit në Instagram, të cilëve u tregon momente të ndryshme nga dita e saj.

Sot, këngëtarja mori vëmendjen e të gjithëve me postimin e fundit, ku ka treguar gardérobën e saj lùksoze.

Në fakt, gardéroba e Morenës s’mund të hapet pa shenjën e gishtit, ndaj atë s’mund ta hapë askush veç këngëtares.

Ajo ka filmuar veshjet, çantat e këpucët e shumta, ndërsa video duket sikur është filmuar brenda ndonjë butiku gjigant!

Po ju lëmë të kënaqni sytë me këtë video:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!