E kush nuk e ka dëgjuar këngën „8 me 2“ të Sinan Hoxhës, e kush nuk e ka kércyér në çdo event familjarë apo edhe për kënaqësi. Kënga e njohur e Sinanit tashmë jo vetëm pjesë e eventeve familjare por edhe pjesë në futbollin e huaj.

Ditën e mbrëmshme ka qënë çerek finalja e UEFA Champions League, shumë e pritur midis Barcelonës dhe Bayern. Ka qënë një nga ndjeshjet më të ndjekura por rezultati i fitores ka qënë shumë i théllë në favor të Bayern.117523934_3323366851104924_4078293531257025660_n

Ndjeshja ka dal me rezultatin 8 me 2 për Bayern.

Pas përfùndimit të ndjeshjes të gjithë kanë menduar për këngën e Sinanit duke e lídhur rezultatin e ndeshjes pikërisht me hítin e tij “8 me 2”.117656324_338714090645123_8465558957654244117_n

Disa pastime në instastory të personave të ndryshëm që kanë bërë tag Sinanin dhe risjellim edhe njëherë në kujtesë këngën e tij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!