Klaudia Pepa është në qiellin e shtatë pasi i është realizuar më në fund ëndrra e saj më e madhe.

Balerina shqiptare do të marrë pjesë në një film, që titullohet “REVERSE” dhe është projekti më i fundit nga Giuseppe Lepore për Bielle Re.

Filmi do të fillojë xhirimet në 17 gusht (sot) në Abruzzo, në përputhje të plotë me të gjitha kërkesat e shëndetit dhe sigurisë, në periudhë pàndemie.

I shkruar nga skénàristi francez Guillaume Pichon, ky projekt do të drejtohet nga Mauro John Capece dhe ka karàkter thríller lígjor, që do t’ju lërë të gjithëve pa fjalë.

Skenàri flet për një vràsës seríal, psíkopat, që vrét gjithmonë duke përdorur një thíkë blu. Pas tij do të jetë një ínspéktor polície, i cili, i bíndur se çménduria e tij është e gjitha një tríllim, duke e marrë në pyetje do të çòjë në rréfimin e kthjellët të vràsjeve të tij!

Thrilleri ku intérpretojnë Corinna Coroneo dhe Adrien Liss, ndër të tjera, do të shënojë debutimin e shqiptares Klaudia Pepa bashkë me Beppe Convertini.

Ky lajm ka gëzuar pa masë Klaudian, e cila ka réaguar përmes një sërë postimesh në story, ku shprehet se i është bërë ëndrra realitet!

“Dua të ndaj me ju një lajm të bukur. Më në fund, ëndrra ime u bë realitet”, shprehet ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!